mandag 16. april 2012

Olavs menn inntar Sandefjord...


Til lørdagen skal Gaia sjøsettes for sesongen. Dette kombineres med kontraktsinngåelse mellom UIO og Gaia-stiftelsen om sommerens England-seilas. Olavs Menn er oppfordret til å delta.
Dette er ikke et obligatorisk arrangement, men en kjempefin anledning til å bli kjent med Gaia-skipet, dets mannskap og UIO-representantene.
De av oss som blir med nedover, må stille i vår BESTE vikingbunad. Meld deg på til meg eller Øystein, så ser vi om vi kan koordinere kjøringen. Har du ikke har alt vikingutstyret på plass, så ta kontakt for å få lånt ting.
PROGRAM
12.30: Vi møter opp ved Gaiahallen
13.00 Krana kommer og heiser skipet ut i sjøen
Videre heises mast og rigg på plass, noe som tar en times tid. Så er det mye som skal ombord etterpå, tiljer, rigg, seil etc.
Dette blir en fin anledning til å komme i gang med praktisk samarbeid med Gaia-gjengen. I tillegg vil trolig UIO lage en form for pressekonferanse, angående kontraktsinngåelsen, og prosjektet. Olavs Menn inviteres altså både fordi vi er samarbeidspartner, for å kaste viking-glans over arrangementet, og for å komme i gang med Gaia-samarbeidet, praktisk og menneskelig.
Husk å gi beskjed om du kan bli med til lørdagen! Dette blir moro!
- Anders

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar