onsdag 15. februar 2012

KUN AUTENTISK VIKINGUTSTYR

Om du tenker å kjøpe deg viking-klær eller utstyr, så bruk din kritiske sans. I Olavs Menn kommer vi framover nemlig til å innføre et visst kvalitetskrav framover. Det viktigste er at det som brukes faktisk er historisk autentisk (mer eller mindre). For å ta et eksempel: Sverd i "Ringenes Herre"- eller middelalderstil, kan IKKE brukes blant oss.
Jeg har snart en manual klar til våre folk. Denne vil gi greie retningslinjer. Vi planlegger også en samling med info om dette - men vi nøler, fordi mannskapslisten til England ennå ikke er klar.
Uansett: Handler du "viking-stash", så vær sikker på at det du kjøper holder mål, og er tidsriktig utformet. Bruk meg gjerne som konsulent, om du vurderer et kjøp.
Jeg anbefaler å begynne å kikke på nettsiden til Ladejarlens rustkammer. Her vil personer tilknyttet Olavs Menn få 10 % rabatt. Dessuten slipper du dyr toll (som du må ut med når du bestiller fra utlandet). Jeg gir beskjed når vi har opprettet konto hos Ladejarlen. I mellomtiden kan du kose deg med å planlegge hva du ønsker å kjøpe der.
http://www.rustkammer.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar