tirsdag 27. mars 2012

VÅRDUGNAD


AV MED VINTER-PRESENNINGENE
I en av de nærmeste dagene vil vi samles for å ta vinter-presenningene av Åsa. Dette er en enkel og grei jobb, og dato for dette vil bli sendt ut med det første.

SEILEHELG MED ÅSA
For Olavs Menn, er vikingskipet Åsa viktigere enn noen gang. Etter at UIO ikke klarte å samle seg om en dato for øvelseshelg med Gaia, vil vi i Olavs Menn heller satse på en egen øvelses-langhelg med Åsa. Trolig vil dette innebære segling opp kanalen til Dalen og tilbake. En fin anledning til å teste samarbeid, vikingdrakter, og skips-rutiner. Dette blir en gang i sommer. Datoer kommer så snart de er bestemt.

DEN STORE VÅRDUGNADEN
Helga 14-15 april blir det trivelig vårdugnad på Oseberg-skipskopien Åsa, som ligger på Norsjø Ferieland, Akkerhaugen. Det skal tjæres ut- og innside, merkes lemmer, ryddes, monteres segl og spleises tau. Møt opp alle som har mulighet, for en hyggelig og interessant vikingdugnad.
Vi starter i 10-tida, begge dagene, og holder på til ettermiddagen, så ta med niste og kaffi på termos. Det kan bli både tjæresøl, vannsprut og sjauing, så ha med arbeidshansker og klær som det ikke er så nøye med.
Veldig bra om du gir meg et signal på at du kan komme. Når vi vet hvor mange vi blir, er det enklere å beregne hvilke oppgaver vi kan gi oss i kast med.
Hjertelig velkommen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar